hem  I  sweeteasy  I  vinresor  I  inspiration  I  kontakt

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

sweeteasy

 

SweetEasy Lifestyle & Concepts, S.L. är ett 100% svenskägt och spanskregistrerat företag som drivs från vårt kontor i Llorenç del Penedès i Katalonien. Vi startade företaget för att kunna dela med oss av de fantastiska upplevelser vi själva gjort under våra resor i Katalonien, på egen hand och tillsammans med besökande familj och vänner. Resorna har blivit många och blir ständigt fler då det finns mycket att upptäcka i några av Spaniens främsta vinområden, som vi har glädjen att ha runt hörnet.

Då vi lever och verkar i Katalonien har vi fått en nära personlig kontakt med många vinproducenter och krögare. Vi vet vart de mest intressanta vinerna blir till och den godaste katalanska maten serveras. Vi erbjuder vin- och upplevelseresor med många mänskliga möten och mycket glädje. Vår idé är att ordna vinresor med ett intressant utbyte mellan våra resenärer, vinproducenterna vi besöker och oss på SweetEasy. Vill Du gör en personlig upptäcksresa i Kataloniens främsta vindistrikt? Då är vi på SweetEasy gärna Dina guider.

Vi har under många år arbetat internationellt inom hotellbranschen där mat och vin är viktiga beståndsdelar för gästens upplevelse. Vi har jobbat med inköp av viner, satt viner till menyer, hållit i vinprovningar för våra gäster och för vår personal i utbildningssyfte. De senaste av våra gemensamma äventyr har tagit oss till England, Tanzania och Zanzibar.  Sedan 2010 bor och arbetar vi i Katalonien och här har vårt vinintresse fortsatt att växa och utvecklas.

 

       

 

o SweetEasy erbjuder inte vinresor världen runt, utan vi har valt det område vi bäst känner till, där vi har personliga kontakter och vänner bland vinproducenter och restaurangägare. Vi vill erbjuda Dig enbart det bästa av Katalonien och skräddarsyr våra program så att varje resa är unik.

o SweetEasy är inte störst på vinresor, men med vårt tydliga fokus och genuina intresse för den lokala kulturen, maten och vinet i Katalonien vågar vi säga att vi är väldigt bra på det vi gör. Vi vill dela vår passion med andra mat- och vinentusiaster och hälsa Dig välkommen till en upplevelseresa i Katalonien.

o SweetEasy är inte billigast på vinresor, men vi garanterar personliga upplevelser för små sällskap till ett bra pris och där Dina önskemål är den självklara utgångspunkten.  

Välkommen till SweetEasy och Katalonien!

Sinisa och Sara